7. huhtikuuta 2011

Arkkitehti - checked!

Tänään treffattiin arkkitehtia ensimmäistä kertaa. Veimme mukana työnjohtajan, joka myös aviomiehen titteliä kantaa, piirrokset ja muut suunnitelmat suullisina. Mä kuuntelin sujuvasti ja muutaman kommentin annoin myös. Vain ihan muutaman. En oikein ymmärtänyt mistä milloinkin puhuttiin. Opin kuitenkin koko ajan. Multa tiedusteltiin, että pitääkö kodinhoitohuoneessa olla mahdollisuus esimerkiksi ompelemiseen. Joo, ei tartte. *hymy* Kysyttiin myös, että minkälaista keittiötä olen ajatellut. Noh, sellaista joka sopii alakerran tilan kokonaisuuteen. Hienosti selvisin.

Mies osaa kysyä kaikki oikeat kysymykset ja tietää, mitä vastataan, kun kysytään seinän leveyttä ja mitä täytettä sinne on ajateltu laittaa. Meitä ei vedätetä.

Arkkitehti lupasi ensimmäistä versiota jo pääsiäiseksi. En malta odottaa.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa ja hienoa!! Kohta te pääsette jo rakentamaan:) Eikä noit kaikkii vastauksii tarvii tietääkään kuhan tietää millanen sisustus ja keittiö, kodinhoitohuone ynnä muut tulee olemaan:) Työnjohtaja aka aviomies hoitaa loput:)'tsemppiä!
    t,suski

    VastaaPoista
  2. Mun täytyy siis tsempata keittiö ja kodinhoitohuone-sektorilla! :)
    Niin, toivottavasti päästään loppukesästä hommiin, että ei menisi ensi kevääseen. Aika näyttää! Nyt voi pari viikkoa tehdä kaikkea muuta, kun nyt vaan odotellaan niitä piirrustuksia.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Ilahduin!