4. syyskuuta 2013

Kävele Naiselle Ammatti 15.9.2013

Lähde mukaan syksyn voimaannuttavimpaan ulkoilutapahtumaan – voit samalla auttaa kehitysmaiden naisten aseman ja toimeentulon parantamista lahjoittamalla Ammatin. Yhden Ammatin arvo on 30 euroa ja sen voi lahjoittaa yksin tai yhdessä.

Kävellä voit seuraavilla 25 eri paikkakunnalla: Helsinki, Hämeenlinna, Hyvinkää, Jyväskylä, Joensuu, Kokkola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Loviisa, Maarianhamina, Mikkeli, Närpiö, Oulu, Pietarsaari, Pori, Rauma, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Tuusula, Vaasa, Valkeakoski.

Tapahtumat ovat hiukan erilaisia ympäri Suomen ja kaikkiin tapahtumiin voit tutustua osoitteessa : www.naistenpankki.fi/kavele
ja samalla voit hoitaa ilmoittautumisen!

Meillä Lahdessa startataan kello 13.00 Ristinkirkolta kulttuurilliselle kävelylle. Kierrokset vetävät ammattitaitoiset Lahden Seudun Oppaat. Tunnin kävelykierros päättyy Vapaudenkadulle, jossa osallistujat saavat lahjakassin (lahjoittajina mm. Fazer ja BodyShop), samalla on mahdollisuus edullisesti kahvitella, osallistua arpajaisiin (palkintona mm. 100 euron lahjakortti kauneushoitoihin) ja nauttia musiikista.

Tapahtuman suojelijana toimii kansanedustaja Jani Toivola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!