27. kesäkuuta 2012

Vauhdikkaat Raksapäivät 71-72.

Eilen tuli tosiaan se runkotoimitus. Puut ovat kaikki paketeissa sadesuojattuina. (Oletin saavamme sellaisen hienon kyltin, jossa on meidän nimet ja että tähän tulee Herrala talo. Ei me saatu, eikä me ehkä saadakaan...täähän on tällainen oma talo, että jäädään varmaan ilman. Tylsää.) Lauantaina paketteja siirretään varsinaisesti tontille ja siitä alkaa sitten rungon pystytys. Eiliseen tehopäivään kuului myös ontelolaattojen saumojen valaminen juotosbetonilla (=oletan tän tarkoittavan sitä, että kellarin katto on nyt vesitiiviimpi), kaukolämpömiehet eristivät kaukolämpöputken ja tänään olivat taas paikalla täyttäen putken takia kaivetun kuopan. Isoin projekti eilen oli ulkotäytöt, jotka saatiin valmiiksi kadun puolelta sekä pitkien seinien osalta. Nyt ei tipu enää tie tontille ja pihatilaa saatiin samalla lisää. Kaikki tila on tärkeätä logistiikan kannalta. Loput täytöt loppuviikosta.

Minäkin annoin oman pienen panokseni. Raivausta ja siivousta sekä tulevalta terassilta siirretty iso pino harkkoja syrjään täyttöjen tieltä. Ei tartte mennä erikseen kuntosalille! Laskuja olen myös maksanut. Kahtena aamuna maksanut laskuja ja töistä tullessa oli taas uusi laskupino odottamassa. Olemme keksineet ikiliikkujan!

Tänään sitten oli sijaintikatselmus eli kaupungin miehet kävivät tsekkaamassa kellarikerroksen tilan ja kaikki ok, joten hommat jatkuu. Hieno homma. Pientä sitä ja tätä ollut tontilla. Ei tämä rakentaminen mitään Strömsöön raitilla kirmaamista aina ole!  Hyvin me (ja varsinkin rakentaja) kuitenkin vedetään. Meillä on myös uusi paku. Meille uusi.

 Siivoamista....

....ja rahtaamista riittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!