9. toukokuuta 2011

Hei hei mitä kuuluu, Sä kysyt ja kaikki on ok!

Nopeasti se kevät tuli, kun oli tullakseen. Talvinen talvi on siirtymässä jo unohdettujen asioiden listalle. Neljä vuodenaikaa on tosi kiva asia näin keväällä. Valoa, heräävää luontoa ja ihmiset kömpivät ulos koloistaan.

Elämä pyörii kolmen asian ympärillä: työ, juoksu ja talosuunnitelmat.
Mielestäni olen kuitenkin kohtuullisesti pitänyt huolta myös ystävistäni ja näistä kotonani asuvista miehistä.

Lauantaina kävin juoksemassa puolimaratonin ihanassa Helsingissä. Keli oli mitä parhain ja tunnelma samoin. Matka kulki tasaisen kivuttomasti. Tunteet nousi pintaan, kun sai Olympiastadionin portista kipitellä stadionille pyörähtämään viimeiset sadat metrit. Hienoa!

Juoksu ei välttämättä ole ihan se seksikkäin tai fiinein harrastus, mutta juoksutapahtumat ovat loistavaa ajanvietettä. Keräännytään yhteen voittamaan itseämme, sosiaalisoidaan, huudatetaan musiikkia, kannustetaan, saadaan naposteltavaa ja mitalit. Jotkut jäävät matkalle, mutta jokainen maaliin tullut tietää, minkälaista duunia keskeyttäneetkin ovat painaneet ennen tapahtumaa ja arvostavat jokaisen panosta. Hyvän tapahtuman jälkeen juoksuintoa taas löytyy ihan toisella tavalla kuin ennen geimejä. BTW. Vinkkinä kaikille mainosalalla toimiville: kaikesta syötävästä ja juotavasta kannattaa laittaa testereitä jakoon juoksutapahtumiin. Lauantaina sain käsiini testipussin shipsejä. Mä en tykkää shipseistä, enkä koskaan sellaisia ostaisi kotiin, mutta avasin kuitenkin pussin ja miten hyvältä se suolainen mössö maistui pitkän lenkin jälkeen! Mä olin ihan myyty. Pitkän reissun jälkeen moni asia maistuu niin hyvältä ja siihen yhdistetään vielä se euforinen juoksun jälkeinen hyvänolon tunne. Siinä ei mainostajan tarvitse kuin seistä vieressä ja hymyillä. (ja kerätä eurot)

Mitalikaappia pääsi siis järjestelmään!

Sunnuntaina mitalikahvit heti aamusta, suolaista ja makeaa croisanttia maitokahvin kera. Sen jälkeen taas ruotuun syömisten kanssa...maraton kuitenkin on jo kulman takana. (Pohditaan sitä taas sitten joskus toisten!)

Töitä oppii tekemällä ja talosuunnitelmat etenee hitaasti, mutta varmasti. Tänään saimme taas uuden version piirrustuksista. Nyt pohjapiirros rupeaa olemaan jo siinä vaiheessa, että päästään talofirmoja kilpailuttamaan mahdollisesti jo tällä viikolla. Aikamoinen toukokuu (taas vaihteeksi) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!