19. toukokuuta 2011

Täydellisyys on tykkäämisen arvoista!

Uudessa Anna-lehdessä on lyhyt ruokakirja-arvostelu, jonka kohteena on paremmin näyttelijänä tunnetun Gwyneth Paltrow`n opus. Hanna Jensen arvostelee kirjaa seuraavasti: "Paltrow´n kirjassa My father´s daughter on kauniit kuvat ja päiväkirjamaista jutustelua, mutta pian alkaa tökkiä: ei särön säröä, elämä on täydellistä."

Oih, mutta sehän on ihanaa! Gwyneth on täydellinen. Gwyneth on minun pitkäaikaisin idolini. Minua hän ei töki yhtään. Mitä täydellisempi sen parempi! Minä niin haluaisin tuon kirjan vaikutuspiiriin. Kirja saisi tökkiä minua täydellisyydellään koko rahalla! Tykkäisin.


Gwynethin elämää olen seurannut jo yläasteikäisestä asti. Gwyneth on aina ollut kaunis, hauska, valloittava ja fiksu. Hän on tehnyt hyviä elokuvia ja seurusteli nuorempana läpi oman aikansa Hollywoodin ykkösketjun ja eipä nykyinen mieskään ihan perusjamppa ole. Nuoruuden miesrintamalla tärkeimpänä hetkenä tietysti kihlautuminen Brad Pittin kanssa. Niin ja hänen ikimuistoinen Oscar-palkintopuheensa. Tykkään.Gwyneth edustaa sellaista eloisaa elämää ja mukavaa luonnetta, jota on mukava seurailla. Sittemmin Gwyneth on avioitunut, perheellistynyt ja puhuu muun muassa terveellisen ruoan puolesta. Hänen GOOP-saittinsa on tosi yees. Lähes viikottain saan Gwynethiltä sähköpostia, jossa hän kertoo minulle (ja parille muulle) kaikkia ihania ja täydellisiä juttuja. Tykkään. Telkkarista tulee Gwynethin ruoka-ohjelma, jossa hän matkailee Espanjassa. Hän on siinäkin juuri niin mukava, kun olen aina ajatellut hänen olevan. Tykkään.Gwyneth on myös ainoa, jonka kuvan olen ottanut mukaan kampaajalle. "Haluaisin tällaisen." Sitten minullakin oli Sliding Doors-leffan aikainen kampaus. Se vaalea versio. Se oli siis vuosi 1998 ja sen kampauksen päälle laitettiin ylioppilaslakki.


Hänessä on sellaista tunnetta, että minä tulen toimeen itseni kanssa, nautin itsestäni ja pidän itsestäni hyvää huolta. Nuorempana hänessä oli paljon särmää. Pukeutumisessa ja kauneudessa hän on aina ollut ykkönen. Me olemme tainneet kasvaa yhdessä aikuisiksi! Hän on pysynyt aina yhtä täydellisenä ja esillä medioissa, niin on ollut mitä fanittaa. Ihana idoli!

4 kommenttia:

 1. Kumpi on ihanampi, Gwyneth vai Jennifer? Miten nää niinku peilautuu sun elämässä? Molemmathan on seukanneet Brad Pittin kaa.

  VastaaPoista
 2. Äärimmäisen hyviä kysymyksiä! Tästä varmaan voisi tehdä ihan oman postauksen. Äkkiseltään Gwyneth on kuitenkin näistä ihanampi, kun Jennifer sekottuu mun päässä kuitenkin aina Rachelin roolihahmoon. Jennifer on näistä enemmän se naapurintyttö ja Gwyneth sitten jotain ihmeellisempää. Toinen kysymys onkin sitten jo syvällisempi! Mitenhän ne peilautuu mun elämään...tätä pitää miettiä. Tuovat ainakin paljon iloa! Lopuksi täytyy todeta, että mulla ja Bradilla on kohtuullisen hyvä naismaku! :)

  VastaaPoista
 3. Bradin naismaku on laskenut viime vuosina pahasti.

  VastaaPoista
 4. Se on kyllä totta, mutta on se äijäkin laskenut viime vuosina aika pahasti! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista. Ilahduin!