21. toukokuuta 2013

Kuntosaliharjoittelu alkoi heti tänään.

Tulin vaan varmistamaan, että menin tänään sinne kuntosalille. PT Sini oli tehnyt mulle kaksi erilaista ohjelmaa ja käytiin niihin molempiin liittyvät kaikki liikkeet läpi. Molemmat ohjelmat vaikuttivat hyviltä (toki mulla ei ole mitään käsitystä, mikä on hyvä saliohjelma). Toisen ohjelman ristin "Vanhuus-ei-tule-yksin"-sarjaksi ja toinen on ihan "Juoksusarja". Lämmin siinäkin tuli, vaikka vaan kokeiltiin. Ihan hyvin kaikki kuitenkin meni. Kaikkia hajanaisia ajatuksia jäi ja huomenna hajanaisine ajatuksineni menen tekemään jomman kumman sarjan ja sunnuntaina sitten sen toisen. Toivottavasti jotakin muistijälkiä jäi ja ei ihan mee palloiluksi se homma. Tosin yhdessä vatsalihasliikkeessä käytettiin palloa ja oli niinku painavin pallo mitä oon ikinä tavannut - että palloilukin voi olla tehokasta.

Hämmentävää oli mm. se, että samanpainoinen kahvakuula ja käsipaino ovat haastavuudeltaan ihan eri sarjassa. Sivu-/kylkivatsalihaksia mulla ei ole (tai sitten tauti ei olekaan ihan lähtenyt päästä ja mä pelkään niiden käyttöä. Jompikumpi/molemmat?). Ohjelmiin mahtui tosi monipuolisesti kaikkea, eikä vaan sitä laitteissa istumista. Lämmittelylaitteissa on kaikki telkkarista nettiin ja musiikkikeskuksiin. Samanaikaisesti mukavaa ja outoa, että joku seisoo vieressä ja katsoo kommentoiden mitä se teet (Note to myself: No, siitähän sä maksat!). Tällä kunnolla (mikä kunto?) tuloksia varmasti rupeaa tulemaan, kunhan vähän viittii huitoa. Salilla oli ihmisiä tosi isolla ikähaarukalla nuorista vanhoihin ja pienistä isoihin ihmisiin (läski...eiku rasvaprosentilla pieniä ja isoja). Et jos oot miettinyt salille menoa, niin kaikille näyttäisi sopivan.

submitted by loverdesquised
Kuva: reasonstobefit.tumblr.com
 Että näin. Siitä se lähtee. Kolmen kuukauden päästä minulle tehdään se eilinen läski...eiku rasvamittaus uudestaan, joten otetaan tää nyt aluksi kolmen kuukauden projektina. Tavoitteena siirtää läski...eiku rasvaprosentti taulukossa yhden pykälän alaspäin. Ei kauhean selkeä tavoite, mutta lähdetään nyt tällä. (Juoksussa on helpompi asettaa tavoitteita.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!