3. syyskuuta 2011

Taidelauantai @ Lahti

Tänään vietetään Taidelauantaita täällä Lahdessa. Lähdettiin aamusta liikenteeseen. Käytiin ensiksi katsomassa torilla meininkiä. Siellä oli parasta antia paikallislehden 30-vuotissyntymäpäivien kunniaksi tarjottu kahvi ja täytekakku. Mä otin kahvia ja mies kakkua kanssa. Mulla on tällainen herkuton kausi menossa parin työkaverin kanssa, joten piti jättää kakku muille. Meidän firman tiedottaja pyöri torilla kameran kanssa, että ei voinut edes salaa syödä, koska ois voinut joutua intraan kuvattuna suu täynnä kakkua.

Lahden korkeakoulut ovat remontoineet keskustaan Fellmanni-nimisen rakennuksen ja se avattiin vasta. Heillä oli avoimet ovet. Oikein viimeisen päälle hieno kirjasto sinne oli ainakin saatu. Käytiin lukemassa lehtiä.

Muotikuvatkin ovat kulttuuria.
Lahden kaupunginmuseossa käytiin tutustumassa Julistebiennaleen. On käyty aikaisemminkin ja julisteet on kyllä puhuttelevaa käyttötaidetta.  Hieno kansainvälinen kokoelma. Ympäristöön liittyen oli oma osasto ja sitten muita yleisjulisteita.Tän kohdalla mies totesi, että tää on niin mun genree ja joo, mä olin jo valmis viemään tän kotiin. Nää inhimillistetyt jänikset ja joskus muutkin eläimet on niiiin mun genree.  Tämä kuva on japanilaisen Akitato Iton teos ja kävin äsken tutustumassa hänen nettisivuihinsa ja sieltä löytyy mielettömiä eläinhahmoja.Ruokakulttuurissa luotettiin italialaiseen. Pizzaa @ Mamma Maria.


Käytiin me kuuntelemassa kitarakonserttiakin, mutta lähdettiin aika pian pois. Ollaan ennenkin käyty katsomassa kitaran soitantaa ja saatiin silloin paheksuvia katseita, kun taputettiin väärässä kohtaan. Lähdettiin siis nyt reippaasti pois ennen kuin aiheutettiin yleistä paheksuntaa.

Tänään oli myös poliisipäivä ja poliiseilta tarttui mukaan pahvinen poliisiauto, joka on nyt sentin paloina roskiksessa. Parin namin kera se oli Jimin mielestä aika huippu.

Sellainen lauantairetki se. Loppupäivä onkin mennyt ihan vaan oleskellessa. Kuvat muuten isonee, kun niitä napauttaa. Sen pituinen se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!