30. elokuuta 2011

Onko meillä varmasti riittävästi astioita?

Meidän astiastomme on tummansinistä 24h:ta. Sitä vanhempaa sinistä, jota ei ole saanut kaupasta enää vuosiin. Ostimme kaikkia osia melko riittävästi, mutta muutama hankinta jäi tekemättä. Välillä myös tuntuu, että jotakin väriä tai elävyyttä voisi olla täysin sinisen kattauksen joukossa. Tänään huomasin, että 24h-sarja täydentyy uudella kuosilla. Mä aina välillä haaveilen, että kattaukseen saisi kaikille oman puolenlitran vesikannun. Nyt puhutaan siis 4 hengen kattauksesta. Meillä mahtuu syömään vain neljä henkilö kerrallaan. Mulla, eiku siis meillä, on noita 24h-kannuja sinisenä kaksi. Nyt tuossa on sitten loistava kattauksen lisä: valkoinen 24h-kannu sinisin merkein. Tervetuloa kannu asumaan meille ja otahan kannukaverisikin mukaan!
"Heikki Orvolan suunnittelema 24h-astiasto saa tänä syksynä uudet vaatteet. Suomalaisten designereiden Harri Helorinteen ja Jarkko Kallion suunnittelema Tuokio-kuvio on nostalginen ja tuo mieleen muistoja menneestä. Tuokio suunniteltiin korostamaan 24h-sarjan helposti lähestyttävää muotoa, jonka selkeät, yksinkertaiset ja pehmeät linjat ovat miellyttäneet suomalaisten silmää vuodesta vuoteen. Vuonna 1996 tuotantoon otettu 24h-sarja nimettiin tuolloin käyttötarkoituksensa mukaisesti: 24h – astioita päivän jokaiselle tunnille. Sana ’tuokio’ puolestaan kuvaa ajan intensiivisyyttä - erityistä ja muistoja synnyttävää hetkeä.
– Tuokio-kuvio on hyvin ajankohtainen ja tätä päivää, mutta se on samalla hyvin inhimillinen – ilman täydellisyyden vaadetta. Kuviolla on vahva oma luonne, kuvailevat Helorinne ja Kallio suunnittelemaansa kuviota. "

Kuva ja lainaus: www.mtv3.fi/koti/sisustus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!