31. heinäkuuta 2011

Maauimalassa kesäisessä Lahdessa

Lahdessa on kesäisin käytössä maauimala, joka on rakennettu mäkihyppytornien alle. Lauantaina käytiin loikoilemassa ja vähän urheiltiinkin. Me vaan uitiin, mutta jotkut hyppäsivät mäkeä. Lahtihan on kuitenkin talviurheilukaupunki, ei mikään uintikaupunki.
Maauimala suljetaan jo elokuun puolessa välissä, jotta mäkihyppääjät pääsevät treenaamaan suurmäestäkin. Kansa on noussut barrikadeille ja tehneet kansalaisaloitteen, jotta kaupunkilaisten mahdollisuus ulkouimiseen menisi ammattiurheilijoiden treenien ohi. Tänä kesänä kautta ei pystytä jatkamaan, mutta ehkä jo ensi kesänä. Kansalaisaloite, miten kaunis sana.
Ostin joku aika sitten bikinit, jotka eilen koeuin. Ei ole kovin moni koskaan  minua bikineissä nähnyt.
Punaisessa ympyrässä mäkihyppääjä.
Suurimmassa pudottajassa mainostetaan kovasti Subwayta. Mainoksen uhri.
Todella koukuttava kirja, jota ei halua lukea heti loppuun, koska sitten se olisi ohi liian nopeasti.
Paljain jaloin.

Turistikuvaa.

Luonto on täynnä muotoja.

2 kommenttia:

  1. Voi että! Lapsena kävin serkun kanssa tuolla uimassa, katseltiin pikkumäessä hyppyharjoituksia. Oli jännää, kun vesi oli kaatosateellakin tositosilämmintä (maalainen täällä äänessä joo). Ja kirja on hyvä. Luin kerrasta läpi. Piti lukea vähän aikaa sitten uudestaan, kun en muistanut, mitkä olivat viimeiset sanat.

    VastaaPoista
  2. Eilenkin vesi oli tosi lämmintä, ihanaa pulikoida Suomessakin ulkoaltaassa. ...nyt jään jännäämään kirjan loppua! T. Seena

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Ilahduin!