12. huhtikuuta 2013

Kristallikruunu In The House.

Eilen esittelin asennuksia. Huomaamatta ei varmasti jäänyt uusi valaisin, joka käytiin asentamassa tällä viikolla. Kristallikruunu on hankittu Fasetista, josta olen kirjoittanut aikaisemminkin ja silloin mainitsin, että Fasettiin liittyen on myös muita kuin eteiskaappiajatuksia. Jo ennen kuin talon rakentamista oli aloitettu tai jossakin siellä ihan alkuvaiheessa, vierailimme Fasetissa ja siellä olleet kristallikruunut jäivät mieleen. Puhuimme jo silloin, että sellainen sopisi korkeaan tilaan. Suunnitelma vietiin joku viikko sitten käytäntöön.

Fasetti tekee kristallikruunuja tilauksesta. Asiakas saa itse kertoa minkälaista kruunua on vailla: minkälaista tyyliä haetaan, minkä kokoista haetaan, minkä väristä metallia, tuleeko kynttilöitä ja niin edelleen.
Voi viedä kuvan, jos on jossakin nähnyt itseään miellyttävän mallin.

kuva: www.fasetti.fi
Meidän valaisin on noin 120cm korkea ja halkaisija on 60cm. Me halusimme modernin mallin. Ei kynttilöitä, eikä krumeluureja. Metalliosat on kromattu. Valaisin on muuten tehty Fasetissa eli Hollolassa, mutta kromaus tehdään Orimattilassa. Me vaikutamme Lahdessa, joten hyvin paikallista toimintaa on tämä - valaisimien lähiruokaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ilahduin!